AMO DETAILS

Kom in contact met ons

CONTACT

Netwerk 53b, 1446 WS Purmerend

T 06-52006458, E contact@authenticmenonly.nl

Wij zijn het beste bereikbaar met de auto of met de fiets.

Goed bereikbaar met bus 307 (Amsterdam Noord - Purmerend SIgnaal)

Halte Westerweg.

Wij bevinden ons in het gebouw van de kerk: House of Hope.

 

OVER DE LOCATIE

Op deze industriële plek in Purmerend komt het beste van mannen naar boven. Op deze plek bevind zich Gods huis: House of Hope.  Welke plek is meer inspirerend om samen te komen dan een plek waar God elke week wordt geprezen!

OVER ONS

ELKE MAN EEN HANDVAT

Wij representeren een groep mannen die geloven in een betere wereld. Wij geloven dat mannen niet zo snel hoeven op te geven. Wij geloven dat mannen met heel hun hart ergens voor kunnen gaan. En wij geloven dat het tijd wordt om af te rekenen met de misleiding in de wereld. Iedere man verdient een voorbeeld en hij is tegelijk ook een voorbeeld voor zijn eigen omgeving. Maar hij wordt dat voorbeeld pas voor anderen als hij daar zelf ook in gelooft. Om dat te kunnen bereiken hebben we authentieke mannen om ons heen nodig. Authentic Men Only richt zich op een wereld vol met authentieke mannelijke leiders. Wij geloven in een wereld waar verwarring en scheiding plaats maken voor hoop. Een wereld waar schaamte en angst plaats maken voor geloof. Wij mannen zijn de hoop van de wereld. Welke potentie schuilt er in ons. Als wij met zo weinig van onszelf de wereld zo tekort kunnen doen hoeveel kunnen we dan bereiken als we met elkaar in onze kracht gaan staan. 

ALLEEN NOG MAAR AUTHENTIEKE MANNEN

 

BIJDRAGEN

Authentic Men Only richt zich op het opbouwen van mannen in hun persoonlijk leven en in hun huwelijk, door open en kwetsbaar met elkaar te spreken over de uitdagingen, die we zoal tegenkomen, èn om ons daarbij volledig te richten op Jezus: Op wat Hij voor ons heeft gedaan èn wat Hij vandaag voor ons kan doen. Zoals ijzer ijzer scherpt zo scherpen de mannen van Authentic Men Only elkaar.

 

Authentic Men Only kan zijn werk doen door de betrokkenheid van mannen die bereid zijn om meer van zichzelf te durven laten zien zodat een omgeving van veiligheid en eerlijkheid kan ontstaan; mannen hebben andere mannen nodig.

 

Jij kunt ook financieel bijdragen. Met jouw bijdrage zijn we in staat om meer mannen te betrekken. Wij geloven dat er een beweging gaat ontstaan die mannen gaat aanmoedigen en onderwijzen op een liefdevolle manier met Jezus als centrum.

Voor meer informatie over onze visie ga je naar www.authenticmenonly.nl.

Bijdragen kan op rekeningnummer: NL02INGB0008869276.

Bedankt voor uw bijdrage!  

#AUTHENTICMENONLY

© 2020 Authentic Men Only