AMO BIJEENKOMST

Inspiratie voor mannen

INTERKERKELIJKE

BIJEENKOMSTEN

Men Talk

11 januari a.s.

Waar zit jij mee? Wanneer heb je daar de volle aandacht voor gehad?

Vrij Zijn

23 mei a.s.

Ben jij echt vrij? Is dat iets dat je kiest of iets wat je doet?

Tijd

17 oktober a.s.

Als je tijd over hebt kom je dan wat bij me brengen?

Tijd is .. Wat is tijd?

Vreugde

22 februari a.s.

Blije mensen maken anderen aan het lachen. Tap jij in op de juiste bron?

Confrontatie

27 juni a.s.

Liever niet? Of juist wel? IJzer scherpt ijzer, maar het voelt niet lekker..

Bediening

28 november a.s.

Van God? Van de kerk? Of van jou? Wie bepaalt dat eigenlijk?..

Verleiding

11 april a.s.

Als de wereld je instant geeft wat doe jij er daar dan mee? 

Eenzaamheid

5 sept a.s.

Wat is eenzaam zijn in een Koninkrijk van liefde?

Onze bijeenkomsten

8 bijeenkomsten dit jaar. Allemaal tot opbouw van jou. Thema's die mannen handvatten geven.   

Platform voor mannen

1 plek die veilig is, die helpt huwelijken te herstellen en die leven spreekt in iedere man.

OVER ONS

ELKE MAN EEN HANDVAT

Wij geloven dat iedere man een voorbeeld verdient en dat elke man zelf een voorbeeld is in zijn eigen omgeving. Maar hij wordt pas een voorbeeld voor anderen als hij daar zelf ook in gelooft. Om dat te kunnen bereiken hebben we authentieke mannen om ons heen nodig. Authentic Men Only richt zich op een wereld vol met authentieke mannelijke leiders. Wij geloven in een wereld waar verwarring en scheiding plaats maken voor hoop. Een wereld waar schaamte en angst plaats maken voor geloof. Wij mannen zijn de hoop van de wereld. Welke potentie schuilt er in ons. Als wij met zo weinig van onszelf de wereld zo tekort kunnen doen hoeveel kunnen we dan bereiken als we met elkaar in onze kracht gaan staan. 

ALLEEN NOG MAAR AUTHENTIEKE MANNEN
 

MEN TALK

11 januari 2020

Als mannen bij elkaar komen en er heerst de juiste atmosfeer dan ontstaat er een omgeving van veiligheid en geborgenheid. Daarover gaat Men Talk. Echt zijn zonder smuk. Hoe vaak wordt er stil gestaan bij onze eigen dilemma's? Wie ziet onze worsteling? In Men Talk nemen we de tijd. Elk dilemma draagt een schat aan waarde in zich voor elke man. Laat je inspireren en sluit aan! Jouw dilemma is de oplossing voor iemand anders. Deze bijeenkomst geeft je nieuwe energie en kijk op je eigen situatie vanuit eeuwigheidsperspectief! 

VREUGDE

22 februari 2020

Consider it pure joy ... staat er in de Bijbel (Jakobus 1.2-4). Echte vreugde zit van binnen. Lang niet iedereen weet daar op in de tappen. Lachen vanuit je tenen is lekker, maar wanneer vreugde je overkomt, dan komt de hemel naar de aarde. 

In de bijeenkomst Vreugde staan we stil bij de ontspanning van ons hart en de voorwaarden die we moeten creëren om blijdschap altijd uit de hemel te ontvangen. Laat je inspireren en laat vreugde altijd voor je uit gaan. 

 

VERLEIDING

11 april 2020

Elke man komt in aanraking met verleiding. Of het nou gaat om 'in your face' of juist heel subtiel, zoals dat gaat met instant: je hoeft er enkel maar water bij te doen en het wordt eigenlijk helemaal niets...

In de bijeenkomst Verleiding gaan we in op wat jij nodig hebt om verleiding het hoofd te bieden. God is een anker, maar voor God kiezen midden in de storm is voor elke man moeilijk. Laat je inspireren en ontdek dat ook jij sterker bent dan verleiding. God heeft je zo sterk gemaakt, omdat hij je voor iets groters bedoeld heeft. Maar kun je dat wel aan...

 

VRIJ ZIJN

23 mei 2020

We zijn allemaal vrij, maar toch zijn we dat allemaal niet. Opgeslokt door verplichtingen, gedachtes of verwachtingen. Of in relatie met Jezus, maar dan  vooral worstelend. Vrij zijn doe je niet zomaar en wat mensen om je heen ook zeggen vrij zijn is een keuze die we elke dag, elk moment opnieuw moeten maken voor onszelf. In de bijeenkomst Vrij Zijn staan we stil bij wat jij nodig hebt om die keuze makkelijker en vooral toegankelijker te maken. 

 

CONFRONTATIE

27 juni 2020

Confrontatie. Zeker niet het meest populaire woord. Maar wel iets waar we soms meer mee te maken hebben dan we zouden willen. Confrontaties blijven lastig. Met de mensen om ons heen, met onbekenden, met God.. We willen het vaak uit de weg gaan, maar in confrontatie schuilt ook groei, en wat doe je dan? In de bijeenkomst Confrontatie staan we stil bij wat je nodig hebt als je confrontaties aan gaat. Wat belangrijk is om te weten is dat God de sleutel speelt in elke confrontatie. Maar wat als de weg naar God even niet beschikbaar lijkt door emotie en punten die gemaakt moeten worden..

 

EENZAAMHEID

5 september 2020

Eenzaamheid. Wat is het naar om mensen die te zien die worstelen met eenzaamheid. En wat is het dan fijn om te weten wie Jezus is. In de bijeenkomst Eenzaamheid staan we stil bij wat je nodig hebt om eenzaamheid bij de wortel aan te pakken. Broederschap is een belangrijk antwoord op eenzaamheid. We hebben misschien niet alle antwoorden, maar er is geen argument te bedenken dat eenzaamheid tolereert. Laat je inspireren!

 

TIJD

17 oktober 2020

'Wat gaat de tijd toch snel'. 'Ik heb geen tijd'. 'Ik moet even kijken of ik tijd heb' 

Tijd is er altijd en overal. Het drukt op onze dromen, op onze doelen en op onze bestemming. Hoe ga je om met tijd? In de bijeenkomst Tijd staan we stil bij wat tijd met jou doet en belangrijker hoe God ons leert met tijd om te gaan. Samen schijnen we licht op de manier waarop ieder van ons invulling geeft aan tijd en hoe we elkaar kunnen benutten om onze tijd beter te besteden. 

 

BEDIENING

28 november 2020

Zorgeloos leven is heerlijk. De wereld noemt dat ultieme vrijheid. Zo werkt het koninkrijk van God echter niet. Hij heeft ons allemaal een eigen unieke bediening gegeven. Maar hoe ingewikkeld maken wij het? Hoe ingewikkeld maakt de kerk het, en hoe ingewikkeld maken wij het elkaar?

Hoe zou God onze bediening zien? Als hij zegt dat we allemaal onderdeel zijn van 1 lichaam.. In de bijeenkomst Bediening staan we stil bij jouw eigen bediening en hoe die aansluit op de bediening van de mensen in de ruimte. Leren om niet langer te wijfelen, maar weten; dat is een wereld van verschil!

 

ONZE BIJEENKOMSTEN

Onze missie is om mannen uit te rusten met handvatten zodat andere mannen daar een voorbeeld aan kunnen nemen. Iedere 6 weken organiseren wij gratis bijeenkomsten die mannen precies dat aanreiken wat ze nodig hebben in het leven, in hun huwelijk, als christen, als ouder, noem het maar op. Wij streven ernaar om een platform te zijn waar mannen naar toe kunnen met hun vragen, maar waar ze tegelijk ook door middel van hun eigen ervaring, andere mannen kunnen informeren over de gevolgen van bepaalde keuzes. Mannen die mannen inspireren om zo een wereld te creëren gevuld met mannelijke rolmodellen. 

Heb je vragen? 

Mail ze naar contact@authenticmenonly.nl

Of check deze link

  • FB Authentic Men Only
  • YouTube - Authentic Men Only
  • Instagram - Authentic Men Only
  • LinkedIn - Authentic Men Only
 

 

OVER DE LOCATIE

 

 

Op deze industriële plek in Purmerend komt het beste van mannen naar boven. Op deze plek bevindt zich een van Gods vele huiskamers: House of Hope. Welke plek is meer inspirerend om samen te komen dan een plek waar God elke week wordt geprezen!

 

AANMELDEN

Doe mee. Purmerend heeft krachtige mannen nodig die het verschil gaan maken in hun eigen omgeving. Laat je inspireren en investeer in jezelf. 

BLOG

Lees onze blog. Laat je inspireren door de verhalen van andere mannen!

#AUTHENTICMENONLY

© 2020 Authentic Men Only