PROJECT X

Jouw verhaal doet er toe

  • Hoeveel mannen delen helemaal niets van hun persoonlijke reis met anderen?

  • Hoe vaak ervaren mannen dingen die elke andere man ook meemaken?

  • Kunnen we leren met elkaar en van elkaar? 

  • Hoeveel van jezelf durf en kun jij laten zien aan je directe omgeving?

  • Met wie deel jij jouw innerlijke strijd?

  • Wanneer voel jij je echt vrij en ook veilig?

  • Hoe lang sta je stil bij de gedachten in je eigen hoofd?

  • Hoe vaak vergelijk je jouw leven met dat van anderen?

Project X van Authentic Men Only is een initiatief gericht om mannen meer te laten delen in kwetsbaarheid. Tientallen mannen worden elk jaar gevraagd naar wat hun hart beweegt als man. Project X toont intens besef onder mannen dat erop gericht is om mannen op te bouwen, ze niet opnieuw dezelfde fouten te laten maken en om meer samen op te trekken en zich open te stellen voor elkaar. 

We hebben allemaal verhalen. Een combinatie van ervaringen en meningen. Keer op keer vinden we opnieuw het wiel uit terwijl er duizenden mannen in soortgelijke situaties voor dezelfde uitdaging staan. We komen nooit met elkaar in contact omdat we niet weten hoe we dat zouden moeten doen. Er bestaan talloze initiatieven om mannen meer in contact met zichzelf en met elkaar te laten komen, maar het zijn altijd kleine groepen mannen en de diepgang laat vaak te wensen over. Vaak een combinatie tussen natuur, uitersten en vlees. Niet bepaald een basis om verfijnd en veilig met anderen te praten over echte zaken. Project X brengt daarin verandering. Kom naar een van onze bijeenkomst en ervaar hoe diepgang mannenlevens veranderen..

Misschien ben jij wel de nieuwe Project X?!

Project X

ONZE VISIE

ELKE MAN EEN HANDVAT

Wij geloven dat iedere man een voorbeeld verdient en dat elke man zelf een voorbeeld is in zijn eigen omgeving. Maar hij wordt pas een voorbeeld voor anderen als hij daar zelf ook in gelooft. Om dat te kunnen bereiken hebben we authentieke mannen om ons heen nodig. Authentic Men Only richt zich op een wereld vol met authentieke mannelijke leiders. Wij geloven in een wereld waar verwarring en scheiding plaats maken voor hoop. Een wereld waar schaamte en angst plaats maken voor geloof. Wij mannen zijn de hoop van de wereld. Welke potentie schuilt er in ons. Als wij met zo weinig van onszelf de wereld zo tekort kunnen doen hoeveel kunnen we dan bereiken als we met elkaar in onze kracht gaan staan. 

ALLEEN NOG MAAR AUTHENTIEKE MANNEN
 

Ervaringen

Check de verhalen en ervaringen van mannen en bepaal zelf hoe hun verhaal jou ter ondersteuning kan zijn...

#AUTHENTICMENONLY

© 2020 Authentic Men Only